

Receptionsbuffet
Herunder præsenteres en række forslag til sammensætning af en receptionsbuffet.
Der kan udvælges max. 6 retter til en pris af kr. 175,-. Ekstra retter kan bestilles som tilvalg til en pris af kr. 30,-. Vær venligst opmærksom på at enkelte retter har et ekstra tillæg, eller kun kan bestilles i sæsonen. Priserne er baseret på levering uden kok. Ønskes en kok tilknyttet arrangementet skal der påregnes en ekstra udgift på kr. 1000,-.
Koldrøget lakseroulade med citron
*
Små grillede fiskespyd med urtesauce
*
Butterdejsskåle med varmrøget laksemousse
*
Varmrøget laks med krydderurtecreme
*
Rødtungeroulade med limecreme
*
Vicktoriabarschterrin lagt med soltørrede tomater
*
Miniblinis med røget laksetatar
*
Røget smørfisk rullet med tomatpesto
*
Grillet smørfisk med ruccolasalsa
*
Røgede kæmpemuslinger med mango-papaya salsa
*
Thailandske fiskefrikadeller med sød chili
*
Fiskefrikadeller med hjemmerørt pickles
*
Diverse makiruller med wasabi og ingefær
*
Grillet tun eller sværdfisk m/ syltede tomater (sæson)
*
Diverse sushi (+20,-)
*
Grillet kammusling med pebermarineret vildsvinebacon (+15,-)
*
Marinerede kæmperejer med urter (+15,-)
*
Østers naturel med citron (+10,-)
*
Diverse tesandwich
*
Minitærter med forskelligt fyld
*
Fyldte courgetter
*
Marinerede artiskokhjerter med parmaskinke
*
Grillede auberginer med pinjekerne panade
*
Butterdejssnegle med oliventapanade
*
Ravioli med ricotta vendt i spinatpesto
*
Ristet svampepolenta med artiskoksalat
*
Asparges vinaigre (+15,-, kun i sæsonen)
*
Satayspyd med jordnøddesauce
*
Mini frikadeller almindelige eller krydret med tzaziki
*
Cocktailpølser med bacon
*
Skiver af tyndsteg med avocado
*
Pestomarineret perlehønebryst med solsikkekerner
*
Små miksede grillspyd
*
Stegt kalvetyksteg marineret i ingefær og lime/chili
*
Seranoskinke viklet om basilikumsoufflefars
*
Hønseterrin med gedeost og ruccola
*
Seranoskinke med andelevermousse
*
3 slags ost med garniture
*
Carpaccio af oksemørbrad med lime og trøffel
*
Hanetimbale lagt med foiegras (+25)
*
Diverse italienske pølser med garniture (+15,-)
*
Frugttærte med cremefraiche
*
Tiramisu
*
Gammeldags æblekage
*
Søde skaller med bærmousse
*
Mini chokoladeskåle med hvid chokoladecreme
*
Bagt italiensk chokoladekage med bærcoulis
*
Petit four
*
Diverse frugter dyppet i hvid og mørk chokolade (sæson)