Der er altid noget at fejre!

- Ring for tilbud på 40 20 58 51

Receptionsbuffet

Herunder præsenteres en række forslag til sammensætning af en receptionsbuffet.

Der kan udvælges max. 6 retter til en pris af kr. 175,-. Ekstra retter kan bestilles som tilvalg til en pris af kr. 30,-. Vær venligst opmærksom på at enkelte retter har et ekstra tillæg, eller kun kan bestilles i sæsonen. Priserne er baseret på levering uden kok. Ønskes en kok tilknyttet arrangementet skal der påregnes en ekstra udgift på kr. 1000,-.

 

Koldrøget lakseroulade med citron

*

Små grillede fiskespyd med urtesauce

*

Butterdejsskåle med varmrøget laksemousse

*

Varmrøget laks med krydderurtecreme

*

Rødtungeroulade med limecreme

*

Vicktoriabarschterrin lagt med soltørrede tomater

*

Miniblinis med røget laksetatar

*

Røget smørfisk rullet med tomatpesto

*

Grillet smørfisk med ruccolasalsa

*

Røgede kæmpemuslinger med mango-papaya salsa

*

Thailandske fiskefrikadeller med sød chili

*

Fiskefrikadeller med hjemmerørt pickles

*

Diverse makiruller med wasabi og ingefær

*

Grillet tun eller sværdfisk m/ syltede tomater (sæson)

*

Diverse sushi (+20,-)

*

Grillet kammusling med pebermarineret vildsvinebacon (+15,-)

*

Marinerede kæmperejer med urter (+15,-)

*

Østers naturel med citron (+10,-)

*

Diverse tesandwich

*

Minitærter med forskelligt fyld

*

Fyldte courgetter

*

Marinerede artiskokhjerter med parmaskinke

*

Grillede auberginer med pinjekerne panade

*

Butterdejssnegle med oliventapanade

*

Ravioli med ricotta vendt i spinatpesto

*

Ristet svampepolenta med artiskoksalat

*

Asparges vinaigre (+15,-, kun i sæsonen)

*

Satayspyd med jordnøddesauce

*

Mini frikadeller almindelige eller krydret med tzaziki

*

Cocktailpølser med bacon

*

Skiver af tyndsteg med avocado

*

Pestomarineret perlehønebryst med solsikkekerner

*

Små miksede grillspyd

*

Stegt kalvetyksteg marineret i ingefær og lime/chili

*

Seranoskinke viklet om basilikumsoufflefars

*

Hønseterrin med gedeost og ruccola

*

Seranoskinke med andelevermousse

*

3 slags ost med garniture

*

Carpaccio af oksemørbrad med lime og trøffel

*

Hanetimbale lagt med foiegras (+25)

*

Diverse italienske pølser med garniture (+15,-)

*

Frugttærte med cremefraiche

*

Tiramisu

*

Gammeldags æblekage

*

Søde skaller med bærmousse

*

Mini chokoladeskåle med hvid chokoladecreme

*

Bagt italiensk chokoladekage med bærcoulis

*

Petit four

*

Diverse frugter dyppet i hvid og mørk chokolade (sæson)