Der er altid noget at fejre!

- Ring for tilbud på 40 20 58 51

Om Dyg’s
Dyg’s Festservice har mere end 30 års erfaring med planlægning af fester, receptioner og arrangementer både privat og i firmaregi for op til tusinde mennesker.

Vi ved hvor tids- og ressource-krævende det er, at få festen til at gå op i en højere enhed med planlægning og koordinering af leverandører.

Alt for ofte ender de mange uger og måneders planlægning af selve festen med, at man på selve dagen desværre ikke helt har det ønskede overskud og energi til at nyde festen 100% sammen med sine gæster, hvilket jo er ærgerligt, når man har set frem til denne dag.

Motivationen i Dyg’s Festservice er, at sikre at vores kunder kan nyde deres fest sammen med gæsterne uden at skulle bekymre sig om alt vil forløbe som det skal.

I modsætning til andre eventfirmaer betaler du kun for det du bestiller, du kommer hverken til at betale opstarts-gebyr eller løn til en festkoordinator.

Kontakt DYG`S

Konceptet
En Dyg’s fest er en fest skræddersyet til præcis Jeres ønsker og behov. Konceptet er bygget op efter legoklods princippet – du bestemmer selv, hvor mange af vores ydelser du ønsker at benytte til netop din fest, lige fra enkelte elementer som eksempelvis telt eller service eller helt over i den anden ende af skalaen, hvor vi kan levere alt til hele festen.