Der er altid noget at fejre!

- Ring for tilbud på 40 20 58 51

Vin til din menu

se mere her

Sammensæt selv din egen menu

2 retter kr. 275,-

3 retter kr. 325,-

Forretter

  1. Varmrøget laks sat på letstuvet babyspinat med sursød kompot af blommetomater
  2. Rødtungetriangel med basilikumcreme, spæde salatskud og jomfruhummmerbruchetta
  3. Skalgrillet YellowFinn tun med soyavinaigre, spæd salat og sesamtouilles
  4. Carpaccio af hjemmerøget laks med citroncreme vild brøndkarse og maltcrutoner
  5. Carpaccio af oksemørbrad anrettet med stedekerner, sprød salat og hjemmelavet pesto
  6. Unghane terrin med foiegras, mango-papaya chutney, rugbrødtouilles og balsamico
  7. Årstidens tapas – f.eks.:
  • Varmrøget laks med krydderurtecreme
  • Boghvedeblinis med rørt stenbiderrogn
  • Torskequinelle med ristet rugbrød
  • Seranoskinke med artiskok

Hovedretter

  1. Kalveculotte lagt på let frikassé af asparges. Lys trøffelsauce og persilleristede kartofler
  2. Helstegt oksemørbrad med estragonsauce. Kartoffel-persilletimbale og spæde nye grøntsager (+25,-)
  3. Helstegt lammekølle med sauce af citrontimian, ristet svampepolenta og rustik ratatouille
  4. Basilikumfarseret Bornholms ungehane encocotte med lun salat af grillet Provence grønt, serveret med nye kartofler og mild aspargescreme
  5. Medaillon af kalv sat på cremet jordskoksauce med kartoffelfondant, persillerodspuré og ristede svampe
  6. Skiver af amerikansk Hereford med rødvinsglace, kartoffellasagne, langtidsbagte blommetomater og sauté af årstidens grøntsager

Desserter

  1. Jordbær Pannacotta med hjemmelavet vanilleiscreme og salat af årstidens bær eller frugter
  2. Æblemazarin med frisk æblesorbet, chokoladetouilles og råsyltet mango
  3. Tiramisu med orangemarinerede bær og passionsfrugtsorbet
  4. Tripple chokoladekage med vanilleis, hindbærrasp og råsyltede rabarber
  5. Chokoladeganache med passionsfrugt sauce. Vanillebagt ananas og litchisorbet
  6. Variation af europæiske oste med garniture
  7. Desserttapas kreeret ud fra årstidens muligheder

– Ovenstående kan bestilles alle ugens dage til min. 20 personer
– Der kan vælges 1 ret fra hver kategori
– Enkelte rettelser kan forekomme alt efter sæson

Priser på mad er inkl. moms